دوره ی آموزش تخصصی داستانک و مینیمال
داستانک از نوشتههای مینیمال است که به علّت جذّابیت، کوتاهی و شاید آسانی در آموزش و یادگیری آن میتواند در تمام دورههای تحصیلی مورد استفاده قرار گیرد. با تمرین نوشتن اینگونه ادبی میتوانند بسیاری از خاطرات، لطیفهها، مطالب علمی و دانستههای دینی، سیاسی، فرهنگی خود را به داستانک تبدیل کنند و با اینکار ضمن تأمّل بیشتر در دانستههای خود، بهتدریج به نویسندهای خلَّاق تبدیل شوند.
موضوع این مقاله بیسابقه نیست اما نویسنده آن به جای کلّیگویی درباره داستانک و داستانکنویسی، با ارائه نمونههایی به عنوان الگو به خواننده کمک میکند تا گامبهگام با نوشتن آن نوع ادبی آشنا شود و در نهایت، خود قلم بردارد و نوشتن را در کنار خواندن مقاله تجربه کند.
از این رو مرکز مشاوره حوزه علمیه اصفهان با همکاری خدمات حوزه علمیه اصفهان با هدف کسب مهارت نوسندگی و آموزش شیوه های نوین داستان نویسی اقدام به طراحی این دوره آموزشی نموده است.
سرفصل های آموزش تکنیک های داستانک نویسی و مینی مال.
فصل اول
شناخت سلول های بنیادین داستان ـ تولد طرح اولیه داستانک
فصل دوم
شناخت عناصر اولیه نویسندگی ـ خیال چیست؟ ـ تخیل چگونه است؟ ـ فرق تخیل با توهم ـ تاثیر قوه خیال در نویسندگی ـ تصویر سازی ـ بارش فکری در نویسندگی
فصل سوم
اولین اثر ـ شروع تند یا قوی؟ ـ شناخت مکاتب و سبک های نویسندگی ـ نویسنده نقاش ـ روانشناس ـ شاعر ـ پژوهشگر ـ مردم شناس و……
فصل چهارم
مقایسه اثر با آثار شاخص ـ نقد و شناخت منتقد ـ انواع نقد ادبی ـ داوری آثار ـ نوشته تخت ـ نوشته عمقی ـ بلوغ اثر بلوغ موثر ـ مخاطب شناسی ـ انتخاب مخاطب یا منتخب مخاطب؟ ـ نشر اثر ـ انواع نشر ـ مجازی یا حقیقی
رسالت شناسی نویسنده ـ هنر تلفیق ـ امانت داری نویسنده ـ اثر شناسی نویسنده شاخص ـ و……..
همراه با صدور گواهی پایان دوره
جهت ثبت نام از طریق فرم زیر اقدام نمایید